2VD GÉPTERVEZŐ ÉS KERESKEDŐ KFT.ISTÁLLÓSZŐNYEG

Az istállószőnyeg felső felülete „lencsedudorkás” (H-5) mintázatú egyedi és nagyon mutatós, ezzel biztosítva a funkcionalitáson túl az esztétikus megjelenést, valamint a jó tisztántarthatóságot. Alsó részének kialakítása textillenyomatos (impressziós) a jó leragaszthatóság érdekében. Az istállószőnyeg speciálisan kifejlesztett kopás és enyhén saválló gumi keverékből készült, így rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú. A gumiszőnyeg több szélességben rendelhető (járatos szélességek: 1.000mm, 1.250mm, 1.650mm, 1.800mm, 2.000mm) az optimális lefedhetőség érdekében, valamint több vastagságban (4mm; 6mm; 8mm; 10mm) az igénybevétel figyelembe vételével. A maximális 2.000mm-es szélesség és akár 30m-es tekercshossz lehetővé teszi nagy felületek gyors és gazdaságos leterítését. A járatos méretek raktárkészletről megvásárolhatók.

LÓVARDÁK, TEHÉNISTÁLLÓK

Az istállószőnyegek egyik lehetséges alkalmazása a háztáji istállók, lovas farmok. Az etetési és itatási időn túl a lovak, tehenek, birkák, disznók sok időt töltenek az istállókban. A gumiburkolat több előnnyel rendelkezik mind háziállatok számára, mind az őket gondozó személyzet számlára. Az ilyen típusú felület a faburkolattal és a döngölt padlóval szemben csökkenti a bakteriális és gombás fertőzések megjelenési kockázatát, csökkenti kiszolgálásra fordított az anyagi és időbeli ráfordításokat. Gumiburkolat rendelkezik puha, amortizáló tulajdonsággal, mely vizesen is kevésbé csúszik, könnyebben és hatékonyabban tisztítható, kevesebb almot használata is elégséges. Mivel a gumi jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így megtartja a hőt.
A gumiburkolat miért előnyős az emberek számára? A fent felsorolt előnyökön túl lényegesen csökkenti a takarítási időt, kb. 5-10 perc szükséges egy boksz kitakarítására, alapos takarítás pedig elégséges havonta egyszer. Gumipadló gyorsan takarítható tömlők segítségével, amelyek szintén kaphatóak raktáráruházunkban.
Gumiburkolat új típusú felület az istállókban, de a háziállatok tulajdonosai már most is érdemeinek megfelelően értékelik ezt, mert az állatok tartása sok költséggel és idővel jár. Egyszer befektetve az istállószőnyegekbe a tenyésztők, gazdák és lovaglás szerelmesei több éves haszonra tehetnek szert.

UTÁNFUTÓK, LÓSZÁLLÍTÓK, HASZONGÉPJÁRMŰVEK

A gumiszőnyeg tovább bírja, mint az autó! Több mint 10 éve szállítunk magyarországi lószállító járműgyártók részére csúszásgátlós gumi burkolatokat, istálló- és rámpaszőnyeget. Az eddigi termékkínálat első sorban a kamion gyártóknak kedvezett. Ez változott most meg a 4mm vastagságú „istállószőnyeg” megjelenésével. Ez a termék az utánfutó és platógyártók, felépítménygyártók számára is kedvező, korrekt műszaki megoldást kínál. Az H-5 típusú gumiszőnyeg ebben a vastagságban is akár 2.000mm-es szélességben is vásárolható. A nagy szélességnek előnye, hogy toldás nélkül megoldható az utánfutó, plató és egyéb felépítmények felületének burkolása, így minimalizálva a szükséges illesztéseket, toldás nélkül is teríthető akár gépjárműbe is, ez a kedvező szőnyeg ár mellet gyors és gazdaságos kivitelezést, jó tisztántarthatóságot biztosít. Mivel gumiszőnyegről beszélünk, ezáltal a rakodótér csúszásmentesítése is megoldott lehet.
Rendkívül elégedett ügyfeleinktől kaptuk olya visszajelzést, mely szerint a flottájukban lévő autók cseréjekor a már meglévő szőnyeget kiveszik és átteszik az új autókba.


EGYÉB TERMÉKEK

A szigetszentmiklósi raktáráruházunkat az istálló- és rámpaszőnyegeken kívül széles választékban kaphatóak egyéb gumiipari termékek is.

RAKTÁRÁRUHÁZ:

2310 Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.
Telefon: +36-30/364-5922, +36-30/587-7116
E-mail: info@2vd.hu


Műszaki gumilemezek: A gumilemezek felhasználási területe széles skálán mozog. Szinte az élet bármely területén találkozunk vele, legyen szó, mezőgazdaságról, állattartásról, jármű iparról, bányászatról, energetikáról, élelmiszer-, vegy-, vagy gyógyszeriparról, illetve háztartásról. A gumilemezeket gyakran használják: szigetelésre, különböző tömítések készítésére, ami sokrétű lehet, az anyag fajtájának függvényében általános, olajálló, benzinálló, hőálló, vegyszerálló, időjárásálló, para, szilikon, stb.

Gumiszőnyegek: A gumiszőnyegeket széleskörűen alkalmazzák mezőgazdasági épületekben, állattartó telepeken, középületek előcsarnokaiban, technikai helységeiben, áruházakban, közúti aluljárókban, sportlétesítményekben, speciális üzemrészekben, valamint járművek, kamionok padozatának teljes vagy részleges lefedésére, csúszás-mentesítésére, víz- és elektromos szigetelésre.

Szennyfogó és álláskönnyítő szőnyegek: Speciális anyagú és kialakítású szennyfogó szőnyegek védik a környezetünket a portól, nedvességtől, homoktól, hótól, stb., megóvják a padlóburkolatot a kellemetlen foltoktól és karcolódásoktól. Álláskönnyítő gumiszőnyegek a hatékony és folyamatos munkavégzést segítik elő, és komfortérzetet biztosítanak az álló munkát végző alkalmazottak számára. Álláskönnyítő védőszőnyeg változatos kivitelben, nagy méretválasztékban kapható!

Ipari tömlők: Tömlőket, a gazdaság legkülönbözőbb területein, valamint a háztartásokban, széles körben, a legváltozatosabb módon használnak. Az ipari tömlőket alapvetően az általunk szállított közeg (víz, levegő, olaj, vegyszer, gőz, gáz, stb.), illetve alkalmazási módjuk (szívó, nyomó, szívó-nyomó) szerint kategorizáljuk. Ezen belül több paraméter ismerete is szükséges a megfelelő tömlő kiválasztásához (belső átmérő, üzemi nyomás, vákuum mértéke, falvastagság, hajlítási sugár, tömlő anyaga, stb.). Annak érdekében, hogy Ön is megtalálja feladatának megoldásához legmegfelelőbb tömlőt hívjon minket szaktanácsért. Szinte bármely felhasználói igényre megoldást tudunk találni, minőségi anyagokból, kedvező áron.

Egyéb termékek, kapcsolódó szolgáltatások: Termékeink között megtalálhatóak a legegyszerűbb NBR és EPDM gumiprofiloktól a speciális egyedi igényeket is kielégítő, különböző anyagminőségű gumiprofilok. Ilyenek lehetnek: élvédők, speciális profilok, U-profilok, ablaktömítő profilok, szivacsos szerkezetű gumik, tárcsák, gumiütközők, gumiékek, stb. Termékválasztásunkban megtalálhatók a lágy PVC szalagfüggönyök is. Kapcsolódó szolgáltatások: megmunkálás, méretre vágás, külön megrendelés esetén szabás, lyukasztás, szaktanácsadás, tervezés és kivitelezés.